אפשרויות לארוחות בוקר

ארוחות הבוקר שלכם הן הארוחות החשובות ביותר ביום, שכן הם יעוררו את מערכת העיכול שלכם ואת תהליך חילוף החומרים. כמובן שעל הבוקר לא תרצו לעבוד קשה, ולכן המתכונים הפשוטים האלה מושלמים עבור כל אחד, אפילו מי שלא רגיל לבלות זמן רב במטבח.

 

שייק קייל ובננה

כרוב הקייל כבר הוכתר כמזון העל האולטימטיבי, את זה כבר רובנו יודעים, והבננה היא באמת פצצת אנרגיה צהובה שתעזור לכם לאסוף אנרגיות ליום שלפניכם. המנה הזו תתחיל לכם את היום עם 300 קלוריות.

ניקוי רעלים

 

מרכיבים

  • 3 כוסות עלי כרוב קייל (ללא הגזע)
  • 1 בננה 
  • 1 כוס חלב שקדים לא ממותק
  • 1 כף חמאת שקדים
  • ¼ כפית תמצית וניל

אופן ההכנה

  • חתכו את הבננה לחתיכות בגודל 2.5 ס"מ
  • הוסיפו את כל המצרכים לבלנדר
  • הפעילו את הבלנדר במהירות הגבוהה ביותר עד שהתערובת הופכת לחלקה.
 
 

חביתת תפוחים מתוקה

החביתה הזו היא מספיק פשוטה וזריזה להכנה, ואם עד היום לא טעמתם חביתה עם תפוחים, מומלץ שתנסו את המתכון הזה כבר מחר בבוקר! לא תצטערו על כך, ותקבלו לגופכם 350 קלוריות בריאות ומזינות.

ניקוי רעלים

 

מרכיבים

  • 1 כף שמן זית
  • 1 תפוח בינוני חתוך דק
  • 2 ביצים גדולות לנשים; 3 ביצים גדולות לגברים
  • ¼ כף תמצית וניל
  • ⅛ כפית מלח גס

אופן ההכנה

  • חממו את שמן הזית במחבת על חום בינוני, הוסיפו את חתיכות התפוח וחכו עד שיתרככו, כ-4 דקות.
  • בינתיים, ערבבו את הביצים בקערה ביחד עם תמצית הווניל, המלח וחצי כפית מים עד שהתערובת אחידה.
  • וודאו שהתפוחים מפוזרים באופן שווה על גבי המחבת ושפכו עליהם את תערובת הביצים. 
  • הנמיכו לאש נמוכה וטגנו למשך 3 דקות, עד שתחתית החביתה מוכנה והחלק העליון מעט נוזלי.
  • הפכו בעדינות את החביתה וטגנו למשך כדקה.

פודינג זרעי צ'יה עם מנגו ופיסטוקים

זרעי הצ'יה, המנגו והפיסטוקים, כולם בריאים ומספקים דרך נפלאה להתחיל איתה את היום, ביחוד כשהם מגיעים ביחד בצורה נפלאה של פודינג מפנק. את המתכון הזה תצטרכו להתחיל להכין כבר בלילה שלפני ולשמור במקרר את המצרכים, אבל תהליך ההכנה עצמו ייקח לכם פחות מ-5 דקות. כל הפינוק הזה מכיל רק 300 קלוריות.

ניקוי רעלים

מרכיבים

  • ½ מנגו חתוך לקוביות
  • 2 כפות זרעי צ'יה
  • ½ כוס חלב שקדים
  • 1 כפית דבש
  • ⅛ כפית תמצית וניל
  • קמצוץ מלח גס
  • 2 כפות פיסטוקים קצוצים

אופן ההכנה

  • ערבבו היטב את המנגו, זרעי הצ'יה, חלב השקדים, הדבש, תמצית הווניל והמלח בצנצנת והשאירו במקרר למשך הלילה. 
  • בבוקר פזרו מעל הכול את הפיסטוקים ואכלו בתאבון.
  •  
 
לייבסיטי - בניית אתרים